Aerodinamik Testler İçin Ekipmanlar

Firma logosu, mavi ve siyah renklerde 'Ate' ve 'AEROTECH' yazıları, arka plan beyaz.

Dış Balans Sistemleri

Tünellerin alt ve üst kısımlarına ihtiyaca uygun 6 eksenli balans sistemleri tasarlayan firmanın, küçük tüneller için de 3 eksenli ürünleri de mevcuttur.

Yüksek teknoloji ile donatılmış, endüstriyel bir ünite veya laboratuvar ekipmanı, karmaşık makineler ve bağlantılar içeriyor, araştırma veya üretim amaçlı bir cihaz.

Stıng Destek Sistemleri

Yay şeklindeki bu destek sistemleriyle Havacılık-Uzay alanındaki testleri daha hızlı şekilde uygulayabilirsiniz. Bu sistemlerin ucundaki balans sistemleri de ATE Aerotech tarafından geliştirilmektedir.

Çeşitli tıbbi ve kozmetik cihazların sergilendiği beyaz ve siyah tezgah, mavi arka plan.

Model Hareket Sistemleri

Model araçların hassas hareketini (0,01mm) sağlayan ürünleriyle otomotiv testlerinde ihtiyacı karşılamaktadır.

F1 yarış arabası, rüzgar tünelinde test edilirken çekilmiş.

Kayar Zeminler

Otomotivde araç hareketi ve Havacılık alanında da iniş takımı testleri gibi hareket gerektiren testlerin yapılmasında büyük önem taşıyan hareketli zeminler için tasarım ve üretim desteği mevcuttur.

Büyük bilimsel araştırma cihazı veya ekipmanı, laboratuvar veya araştırma tesisinde.

Akış İzleme Sistemleri

Ate AEROTECH, büyük açık rüzgâr tünellerinde hava akış ölçümü için eksiksiz bir çözüm sunar.
Sistem, rüzgar tüneli test bölümündeki basınç, hız, sıcaklık veya akustik gürültü gibi parametreleri ölçmek için çeşitli probları doğru bir şekilde konumlandırarak istenilen profili elde etmeyi sağlar.

Büyük siyah havalandırma borusu ve ekipmanlar bulunan endüstriyel ortam.